fbpx

Šis un tas finanšu tirgos

Labdien, dārgie draugi!

Turpmāk rakstus par finanšu tirgiem, par konkrētiem ieguldījumiem un manus pētījumus finanšu tirgos publicēšu jaunā vietnē https://kaspars.substack.com/p/coming-soon

Piemēram, tāda veida raksti, kā 5% rubļos un Kā pelnīt no zemās naftas cenas būs meklēji tieši tur!

Ja Tev ir aktuāli, kas notiek finanšu tirgos, vēlies ik pa laikam uzzināt kādas interesantas ieguldījumu idejas, tad, lūdzu, pieraksties, lai saņemtu jaunākās ziņas uz savu e-pastu.

Turpmāk tikai ar retiem izņēmumiem ar rakstiem par finanšu tirgiem dalīšos šeit, tieši tāpēc, ja ir aktuāli, lūdzu, pieraksties!

Kāpēc tā?

Mana vairāku gadu pieredze rāda, ka lielākajai daļai cilvēku aktualitātes finanšu tirgos un individuālas ieguldījumu iespējas nav aktuālas un pat nav nepieciešams par tām interesēties. Ja esi Pirmo soļu sākotnējo soļu izpildes fāzē, tad papildus informācija par finanšu tirgiem var tikai no tā novērst uzmanību. Vēl jo vairāk, es, kurš ir ieteicis pirmos soļus, nevēlos būt tas, kurš no tiem novirza.

Tieši tāpēc turpmāk raksti par finanšu tirgiem būs jaunā vietnē, kuras mērķauditorija ir vērsta tieši uz investīcijām finanšu tirgos orientētiem cilvēki.

Savukārt šeit un facebook lapā turpināšu visu kā iepriekš par visu par un ap personīgajām finansēm.

Ceru, ka neradīšu Jums apmulsumu 🙂

Jaunu rakstu par finanšu tirgiem gaidiet jau nākamnedēļ!